Ingredients
-200gr. de galetes maria.
-60 gr. de mantega.
-4 llimones.
-140 gr de sucre.
-6 fulls de gelatina.
-400 ml de nata.
-1/2 sobre de gelatina de llimona.
Preparació
- El primer que farem serà triturà les galetes perquè quedin ben picades.
-Després les mesclarem amb la mantega. Així ja tendrem la base.
- Ficam el motle en la nevera.
- Hidratam els fulls de gelatina amb aigua freda.
- Exprimim llimones i ho mesclam amb sucre i aigua. Una vegada ho tenim ho posam dins una olla a bullir.
- Quan comenci a bullir aturam el foc i afegim la gelatina.
- Ho deixam refredar.
- Ho abocam en el motlle i deixam que agafi consistència.
- Preparam la meitat de la gelatina amb 125 ml d´aigua calenta. Un cop s´hagi dissolt, aboqueu-hi 125 ml d' aigua freda. Deixeu refredar una mica i l´aboqueu sobre la mousse de llimona.
- I finalment o tornam a posar a la nevera.
Bon profit!

Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada